Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Nieuwsblog

De HoloLens toont uw toekomstige traplift

Vrijdag 8 december 2017

Augmented Reality, de technologie waarbij u via een bril digitale beelden kan toevoegen aan wat u in het echt kan zien, wint snel aan populariteit. De toepassingen zijn dan ook enorm. Denk aan de bouwsector, het onderwijs, de gezondheidszorg. En ook trapliftproducent thyssenkrupp Home Solutions zag hier al eerder de meerwaarde van in.

Lees meer

De volgende generatie huisliften

Vrijdag 13 oktober 2017

Terwijl mensen op zoek zijn naar nieuwe en handige manieren om hun woning een persoonlijke toets te geven, pakken fabrikanten uit met een gloednieuwe generatie van nuttige producten. Nieuwe geïntegreerde modulaire liftsystemen verbeteren de mobiliteit in privéwoningen, kantoren en openbare ruimten. Om maar één voorbeeld te noemen: het alles-in-één liftsysteem, een rendabele, veelzijdige en eenvoudig te installeren oplossing.

Lees meer

Samenleven met een mindervalide: wat moet u aanpassen?

Donderdag 31 augustus 2017

Of het nu gaat om een senior of een persoon met een motorische handicap, leven met een mobiliteitsbeperking vergt een zekere aanpassing van de omgeving. Naast de herinrichting van de woning zijn er ook enkele gewoontes die u zich eigen kan maken om de persoon in kwestie te helpen zonder u op te dringen.

Lees meer

De traplift Flow Swing: het model voor trappen met bochten

Donderdag 3 augustus 2017

thyssenkrupp Encasa zet zich in voor mensen met mobiliteitsproblemen en heeft daarom een gamma trapliften ontwikkeld om hun dagelijkse leven makkelijker te maken. Laten we de unieke troeven van het model Flow Swing even onder de loep nemen, dat speciaal ontworpen is om u veilig te verplaatsen op trappen, zelfs met  de meest complexe bochten!

Lees meer

Woning voor mindervaliden: inrichting van de keuken

Donderdag 6 juli 2017

Van alle leefruimtes in een klassieke woning heeft een keuken de meeste obstakels. Gelukkig kunnen deze overwonnen worden door een aangepaste inrichting waardoor het welzijn en leefcomfort van mindervaliden gewaarborgd wordt.

Lees meer

Welke uitkeringen zijn er om senioren te helpen?

Donderdag 18 mei 2017

Wanneer een senior thuis wil blijven wonen en zijn zelfstandigheid wil behouden, wordt hij dagelijks geconfronteerd met een onvermijdelijke behoefte aan ondersteuning. Die hulp (dienstverlening, installaties of andere) kan echter een hoog prijskaartje hebben. Daarom heeft de overheid (FOD Sociale Zekerheid) een uitkering voorzien: de tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden (THAB).

Lees meer

TRAPLIFT: AUGMENTED REALITY TEN DIENSTE VAN UW MOBILITEIT

Dinsdag 2 mei 2017

thyssenkrupp staat voor de uitdaging om een mobiliteitsoplossing aan te reiken die nog beter en sneller is afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Daarom testten wij het gebruik van de Microsoft Hololens, een augmented reality-bril, bij het inmeten van onze trapliften. Wegens de overtuigende resultaten zou het systeem de komende maanden de regel moeten worden in alle landen waar thyssenkrupp zijn diensten verleent, waaronder België.

Lees meer