Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Nieuwsblog

Welke uitkeringen zijn er om senioren te helpen?

Donderdag 18 mei 2017

Wanneer een senior thuis wil blijven wonen en zijn zelfstandigheid wil behouden, wordt hij dagelijks geconfronteerd met een onvermijdelijke behoefte aan ondersteuning. Die hulp (dienstverlening, installaties of andere) kan echter een hoog prijskaartje hebben. Daarom heeft de overheid (FOD Sociale Zekerheid) een uitkering voorzien: de tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden (THAB).

Lees meer

TRAPLIFT: AUGMENTED REALITY TEN DIENSTE VAN UW MOBILITEIT

Dinsdag 2 mei 2017

thyssenkrupp staat voor de uitdaging om een mobiliteitsoplossing aan te reiken die nog beter en sneller is afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Daarom testten wij het gebruik van de Microsoft Hololens, een augmented reality-bril, bij het inmeten van onze trapliften. Wegens de overtuigende resultaten zou het systeem de komende maanden de regel moeten worden in alle landen waar thyssenkrupp zijn diensten verleent, waaronder België.

Lees meer

THYSSENKRUPP ZET DE STAP NAAR INDUSTRIE 4.0 MET DE INTRODUCTIE VAN MICROSOFT’S HOLOLENS IN HAAR BUSINESS PROCES

Donderdag 27 april 2017

Gent, 27 april 2017 – thyssenkrupp biedt een antwoord op de uitdagingen rond een verbeterde mobiliteit in huis, met de introductie van de Microsoft HoloLens mixed reality bril in haar access solutions business. Dankzij de HoloLens krijgen klanten een heel realistisch beeld van hoe de traplift er uiteindelijk zal uitzien in hun woning. Bovendien zal de levering van de traplift op termijn tot 4 keer sneller kunnen, wat alleen maar bijdraagt tot een positieve ervaring met thuismobiliteit.

Lees meer

Platformliften: de voordelen van de verschillende modellen

Donderdag 20 april 2017

Een platformlift is een installatie die nodig is om mobiliteitsproblemen op te lossen, zowel thuis als in een openbaar gebouw. Dergelijke liften bieden een grote autonomie en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zodat ze een aangepaste oplossing kunnen bieden voor elke situatie. Dit zijn de voordelen van onze verschillende platformliften.

Lees meer

Het personenalarm: een welkome hulp voor senioren

Vrijdag 24 maart 2017

Een personenalarm of persoonlijk alarm is een technologie die alsmaar meer gebruikt wordt door senioren. Dankzij een permanent bijstandsnetwerk kunnen de gevolgen van een ernstig ongeval tot een minimum beperkt worden.

Lees meer

Hoe uw traplift personaliseren?

Woensdag 8 maart 2017

Een traplift is een praktische oplossing om thuis mobiel te kunnen blijven. Dat wil echter niet zeggen dat er niet aan het esthetische aspect moet worden gedacht. Daarom kunt u uw traplift op verschillende manieren personaliseren zodat hij zo goed mogelijk bij uw interieur past.

Lees meer