Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

De HoloLens toont uw toekomstige traplift

De HoloLens toont uw toekomstige traplift

Augmented Reality, de technologie waarbij u via een bril digitale beelden kan toevoegen aan wat u in het echt kan zien, wint snel aan populariteit. Ook de VRT pikte dit op. De toepassingen zijn dan ook enorm. Denk aan de bouwsector, het onderwijs, de gezondheidszorg. En ook trapliftproducent thyssenkrupp Home Solutions zag hier al eerder de meerwaarde van in.

 

Zo introduceerden we  de Microsoft HoloLens waarmee de klant zijn toekomstige traplift in 3D kan zien.

Kan u zich voorstellen hoe uw toekomstige traplift er in uw interieur uit zal zien? Hoe groot hij zal zijn? Hoe hij zal bewegen?

Dat is niet zo eenvoudig. Het ontwerp- en installatieproces van een traplift is immers precisiewerk. Geen enkele trap is gelijk en daarom is elke traplift een uniek, op maat gemaakt product. Daarnaast is het niet altijd makkelijk om de stap naar een traplift te zetten.

thyssenkrupp Home Solutions is steeds op zoek naar manieren om die drempel te verlagen. De Microsoft HoloLens is daar de ideale manier voor. U kan op een tablet of via de bril meteen ervaren hoe de traplift er uit zal zien in uw interieur. U kan in functie daarvan ook het railkleur of de stoelbekleding kiezen, zodat het finale product perfect in uw woning past. De opmeting van de trap kan ook veel sneller dan voorheen, en er wordt meteen met ergonomisch gebruiksgemak, verwarmingselementen, schakelaars of andere obstakels onderweg rekening gehouden.

Trapliften zijn dus een staaltje van hypermoderne technologie. Niet enkel de state-of-the-art HoloLens toont dit aan, ook bijvoorbeeld onze gepatenteerde ASL-technologie waarbij de stoel tijdens de rit automatisch steeds de meest comfortabele positie aanneemt. Of het ingebouwde telefoonsysteem in de armleuning, waarbij u steeds vrienden en familie kan bellen, en ook gebeld kan worden.

Reageer