Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

ThyssenKrupp Encasa België sterkhouder in de sector met ISO 9001, ISO 14001 én OHSAS 18001 certificatie

ThyssenKrupp Encasa België sterkhouder in de sector met ISO 9001, ISO 14001 én OHSAS 18001 certificatie

Bekroning voor continu streven naar steeds hogere service- en kwaliteitsstandaard

ThyssenKrupp Encasa, de marktleider en specialist in trapliften, huisliften en platformliften, mag vandaag pronken met maar liefst 3 nieuwe certificaten: ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Het Gentse bedrijf, dat met meer dan 60 jaar ervaring reeds een stevige reputatie heeft opgebouwd, bewijst hiermee nogmaals dat het nooit op de lauweren blijft rusten en de lat voor zichzelf steeds hoger legt. ThyssenKrupp Encasa kreeg de certificaten voor haar engagement om te werken volgens een duidelijk kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001), terwijl het maximaal het milieu respecteert (ISO 14001), en het welzijn en de veiligheid van de werknemers en klanten voorop stelt (OHSAS 18001).

Al meer dan 60 jaar lang vertrouwen meer dan 20.000 klanten in België op de knowhow en professionele service van ThyssenKrupp Encasa (TKE). De producten van TKE voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen (ETL en CE), maar het bedrijf wil de lat voor zichzelf continu hoger leggen. Vandaar dat het bedrijf bijna een jaar bezig was met alle voorbereidingen voor de ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001-normering. Stephan Hillaert, Managing Director van ThyssenKrupp Encasa België, legt uit: ““ThyssenKrupp Encasa is al meer dan 60 jaar actief op de markt en heeft dus een pak ervaring opgebouwd. We evolueerden van een familiaal bedrijf naar een middelgrote onderneming.  En ook onze focus is verschoven van een puur product- naar een klant-georiënteerde aanpak. Met de verschillende certificaten engageren we ons nu om ook qua werkwijze erkende internationale standaarden te respecteren en na te leven.”

3 certificaten, 1 doel
Niet de certificaten waren een doel op zich, wel de omkadering die het bedrijf hierdoor creëert en die een nog betere service en kwaliteit voor ogen heeft, voor zowel de klanten als de eigen werknemers. Door te werken rond de ISO 9001 kwaliteitsmanagementsystemen, engageert TKE zich om als bedrijf kwaliteitszorg volgens een vast patroon te laten verlopen. De ISO 14001 – norm houdt dan weer in dat TKE streeft naar een continue verbetering van de milieuprestaties. Dat kan gaan van duurzamer energieverbruik, tot recyclage van materialen tijdens het productieproces. Met de OHSAS 18001-standaard legt TKE dan weer de lat nog hoger op vlak van gezondheid en veiligheid van de werknemers en klanten. Het behalen van de 3 certificaten samen is alvast vrij uniek binnen de sector en hiermee onderscheidt TKE zich nogmaals van de concurrentie.

Lees ook de beleidsverklaring van ThyssenKrupp Encasa over Kwaliteit, Welzijn en Milieu via http://tke-traplift.be/service-en-kwaliteit/iso-kwaliteit.html

Voor meer informatie, neem contact op met:
ThyssenKrupp Encasa
Carole Salamonowicz
Tel: 09/216 65 65
E-mail: cs@tk-encasa.be

Reageer