Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Aankoop en installatie

1

Laat ons u informatie bezorgen over de mogelijkheden

Uw huis is uw thuis en u wilt er zo lang mogelijk blijven wonen.
De trap baart u wat zorgen en u wil meer weten over trapliften.
Aarzel niet en bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 of vul het
online contactformulier in. U ontvangt binnen de twee dagen een uitgebreid informatiepakket waarin de mogelijkheden van een traplift in detail worden toegelicht.

2

Maak een afspraak voor een vrijblijvend concreet voorstel

Elk huis, elke trap is anders. Daarom ook wordt elke traplift op maat gemaakt. Wat in uw specifieke geval de beste oplossing is, kan niemand u vertellen zonder uw trap te hebben gezien. Maak dus gelijk een afspraak en een ThyssenKrupp gecertificeerde adviseur komt op afgesproken datum en uur langs om de exacte situatie bij u thuis te bekijken. U krijgt meteen een gefundeerd prijsvoorstel voor een oplossing op maat, zonder verplichtingen, zonder kosten.

3

Uw bestelling betekent de start van onze productie op maat

U kiest voor de veilige en comfortabele oplossing van een ThyssenKrupp Encasa traplift en gelijk hebt u! Na uw bestelling wordt uw trap eerst minutieus opgemeten door een ThyssenKrupp gecertificeerd vakman, waarna we tot de bouw op maat kunnen overgaan. De productie van uw lift gebeurt volledig in onze eigen fabriek. Uw traplift wordt helemaal zoals u dat voor ogen had.

4

De dag van de installatie al maakt u uw eerste rit met uw traplift

Is uw persoonlijke traplift klaar dan nemen we contact op voor een afspraak. Onze expert-installateur heeft, afhankelijk van het type lift, slechts een paar uur tot maximum één dag nodig om de installatie te voltooien. Breekwerk hoeft u niet te vrezen en als de montage rond is, ruimt onze vakman alles netjes op en neemt hij uitgebreid de tijd om de werking van uw traplift toe te lichten.

En wilt u dat het nog sneller gaat, dan kan dat! Wij kunnen u namelijk garanderen dat u binnen de twee weken tijd van uw traplift zal kunnen genieten, vanaf de dag dat de bestelbon werd ondertekend tot de dag waarop onze expert-installateur uw traplift monteert.

 

Kortom, op 2 weken tijd en 4 stappen verder ‘lift’ u vlot
uw trap op en neer.