Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Levant Classic

Meer informatie over dit product?  Vraag vrijblijvend een offerte

Het Levant-gamma is door ThyssenKrupp Encasa speciaal ontwikkeld voor rechte trappen en onderscheidt zich door zijn praktisch en stijlvol ontwerp.

De aandrijving en opklapbare rail hebben een aantrekkelijk design dat naadloos aansluit bij de stoel. De rail in aluminium is elegant, terwijl de compacte aandrijving uitgerust is met veiligheidsranden om bij obstakels een stop te garanderen.

De voetenplank is ruim, gebruiksvriendelijk en bovendien uitgerust met veiligheidsranden. Ook niet onbelangrijk: u kunt de traplift bedienen met een praktisch joysticksysteem dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen.

 

Binnen dit gamma laat de Levant Classic zich opmerken door zijn ergonomisch ontwikkelde stoel met brede zitting en aangename extra dikke bekleding. Uw comfortabele rit is gegarandeerd. Meer nog, dankzij z’n manuele draaizitting en opklapbare armsteunen kunt u veilig en comfortabel de traplift op- en afstappen.

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op! We komen steeds ter plaatse, voor een offerte op maat van uw trap.

Bekijk de andere trapliften