Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Levant Comfort

Meer informatie over dit product?  Vraag vrijblijvend een offerte

Het Levant-gamma is door ThyssenKrupp Encasa speciaal ontwikkeld voor rechte trappen en onderscheidt zich door zijn praktisch en stijlvol ontwerp.

De aandrijving en opklapbare rail hebben een aantrekkelijk design dat naadloos aansluit bij de stoel. De rail in aluminium is elegant, terwijl de compacte aandrijving uitgerust is met veiligheidsranden om bij obstakels een stop te garanderen. De voetenplank is ruim, gebruiksvriendelijk en bovendien uitgerust met veiligheidsranden. Ook niet onbelangrijk: u kunt de traplift bedienen met een praktisch joysticksysteem dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen.

Binnen het Levant gamma voor rechte trappen, geldt de Levant Comfort als de traplift die extra comfort en gebruiksgemak biedt. De Levant Comfort is namelijk ontwikkeld met een nieuw type stoel, uitgerust met de door ThyssenKrupp Encasa gepatenteerde Swivel-draaitechniek. Hierdoor zal de stoel, eenmaal boven of beneden, geheel automatisch een precieze draaibeweging maken zodat u, daar waar u wilt, eenvoudig en veilig kunt afstappen.

Tijdens de rit zullen uw voeten en armen optimaal ondersteund worden, aangepast aan de voor u optimale hoogte. Ook de kleur van de bekleding kan volledig afgestemd worden naar uw smaak. Binnen dit gamma, geldt de Levant Comfort als de nieuwste traplift met ThyssenKrupp's gepatenteerde automatische draaitechniek, optimale ondersteuning van voeten en armen en uitgebreide keuze in bekleding en kleur.

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op! We komen steeds ter plaatse, voor een offerte op maat van uw trap.

Bekijk de andere trapliften