Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Service & Kwaliteit

Ons engagement

We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk in ons eigen huis wonen. Maar met de jaren krijgen we soms twijfels: wat als we niet meer zo goed kunnen gaan? Wat als de spieren stram worden en de angst om te vallen groter? Kortom, u wil comfort en geruststelling en gelijk hebt u. Met de veilige en betaalbare trapliften van ThyssenKrupp Encasa garanderen we u jarenlang plezier en geruststelling in de geborgenheid van uw woning.

Echter, iedere woning is anders, elke bewoner heeft andere wensen en geen trap is dezelfde. Daarom kiest ThyssenKrupp Encasa voor een persoonlijke aanpak. Daardoor krijgt u gegarandeerd het beste advies en de perfecte nazorg. Kortom, de beste traplift op maat van uw wensen en behoeften. Onze administratieve zetel bevindt zich in de buurt van Gent, maar onze dienstverlening is over het ganse land georganiseerd. Sleutelwoorden zijn daarbij nabijheid, vakmanschap en een uitermate gepersonaliseerde service.

Het spreekt dan ook voor zich dat we, bij ThyssenKrupp Encasa, kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Van servicecenter tot salesteam en technische medewerkers... allemaal stellen ze uw noden centraal. Veel meer nog dan het leveren van de beste producten, begint kwaliteit bij ThyssenKrupp bij het aanreiken van een unieke oplossing, op maat van uw behoeften.

De beste service en een unieke kwaliteit, daar engageren we ons toe naar al onze klanten en naar u.

Comfort en geruststelling

Langer wonen in eigen huis

U krijgt schrik, uw partner is bezorgd om uw welzijn, uw kinderen ongerust over een ongelukkige val… Het huis, de trap, ze lijken eerder op een hindernisparcours, dan die gezellige, vertrouwde omgeving van weleer. Een Europese studie bevestigt dat en heeft uitgewezen dat 95% van de senioren zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen.

Oplossingen voor uw comfort binnen handbereik

Uit deze studie blijkt ook dat zeer weinig woningen aangepast zijn aan de behoeften van deze sterk groeiende bevolkingsgroep en dit ondanks het bestaan van tal van hulpmiddelen. De traplift bijvoorbeeld kan zorgen voor absoluut comfort en totale gemoedsrust. Traplopen hoeft niet onoverbrugbaar te zijn. De veilige en betaalbare trapliften van ThyssenKrupp Encasa zullen u jarenlang plezier en geruststelling bezorgen. Voor uzelf. Voor uw ouders… Zo geeft u uw (t)huis dat vertrouwde gevoel terug. En kunt u opnieuw met een gerust hart genieten van de privacy en geborgenheid.

Meer over onze kwaliteit