Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697

Flow Swing

Flow Swing voor trappen met bochten en over verschillende verdiepingen

Meer informatie over dit product?  Vraag vrijblijvend een offerte

De Flow Swing is dé referentie voor trappen met bochten, ja zelfs steile spiltrappen, of trappen over verschillende verdiepingen. Het is de meest flexibele en vernuftige onder de trapliften die erin slaagt zo goed als alle hindernissen te overwinnen!

Dankzij zijn unieke monorailsysteem past onze traplift op nagenoeg elke trap! Smal, steil, over verschillende verdiepingen … onze traplift past zich perfect aan elke trap aan, ongeacht de vorm ervan. Doordat de monorail de route, zeg maar de ‘flow’, van uw trap nauw volgt, blijft de plaats die de traplift inneemt uiterst bescheiden.

Unieke ASL-draaitechnologie, ThyssenKrupp gepatenteerd

De ASL-draaitechnologie is speciaal ontwikkeld door ThyssenKrupp en uniek in z’n soort. Dankzij deze technologie zet de lift zich gedurende de hele rit automatisch in de meest optimale en meest veilige positie. Zo kan de stoellift ook op heel smalle of lage trappen geplaatst worden. Het principe is als volgt de stoellift zal tijdens de rit volledig automatisch zijn traject aanpassen: om zijn as draaien, achterwaarts of zijwaarts naargelang de breedte van de trap. Daardoor kan de doorgang van de stoellift op elk moment gegarandeerd worden. Zonder hinder, zonder extra inspanning voor de gebruiker. Eenmaal boven of beneden zal de stoel een precieze draaibeweging maken zodat u, daar waar u het wilt, eenvoudig en veilig kunt afstappen.                                                              

Natuurlijk moet een traplift naast functioneel te zijn, er ook goed uitzien en bij uw interieur en persoonlijkheid passen. Geen probleem voor de Flow Swing. Dankzij de uitgebreide keuze aan ontwerpen en kleuren kunnen de liften perfect op uw interieur worden afgestemd. Zo is de stoel verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en de rail beschikbaar in 4 kleuren. De bekleding is niet alleen verkrijgbaar in verschillende materialen, maar ook de kleurenmogelijkheden zijn bijzonder divers: van uniforme kleuren, over een combinatie van twee kleuren tot heel fijne bloemenpatronen… Kortom, de keuze is aan u!

Ontdek met onderstaande simulator de verschillende kleuren van stoel, rail en bekleding en combineer naar hartenlust. Volledig naar uw smaak en uw interieur!

Kortom, de troeven van de Flow Swing? Comfort, veiligheid en design, op één praktische rail! Zonder twijfel, dé juiste keuze voor iedereen die kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel draagt. Op de video ziet u hoe dat in zijn werk gaat.


 

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op! We komen steeds ter plaatse, voor een offerte op maat van uw trap.